Szivárvány Körömlakkos Kihívás - 12. téma: Állatminta

9:37

Őszintén szólva ettől a témától tartottam a legjobban a kihívás során, ugyanis korábban még soha nem készítettem állatmintás manikűrt, de egyszer mindent el kell kezdeni... :)


A manikűr alapjának a kedvenc nude színemet, az Essie Sand Tropez lakkját használtam, a színes foltok elkészítéséhez pedig Rimmel Misty Jade, L'oréal Sassy Pink, China Glaze That's Shore Bright és China Glaze Sun of a Peach körömlakkjait alkalmaztam. A fekete kontúrt pedig a Barry M Nail Art Pen segítségével készítettem el.


Szerintem végül nem is lett rossz ez a manikűrt, nyilván nem túl profi, de első próbálkozásnak tökéletes. Legközelebb bátrabban fogok párducmintás körmöket készíteni, mert tényleg nagyon egyszerű volt, főleg a Nail Art Pen könnyítette meg a dolgomat.


Nektek tetszenek a párducmintás körmeim? ;)

Yndre
xxx

You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Szép lett nagyon!!!!

    VálaszTörlés
  2. "Picit" jobban sikerült a leopárdmintád mint az enyém amit én is most posztoltam!:))
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/11/notd-i-manikur-masodik-neki-futasra.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Nem lett rossz a Tied sem, de gyakorlat teszi a mestert. ;) Legközelebb próbáld meg a kontúrt vékonyabb fejű ecsettel vagy fogpiszkálóval megfesteni.

      Törlés
  3. Szerintem elsőre mesés lett. Szuperek a színek.

    VálaszTörlés
  4. Hoppsz, most vettem csak észre, hogy ez a holnapi kihívás témája. Úgyhogy most egy kicsi előreszaladtam. A mai témát délután fogom feltenni. :) Bocsi...

    VálaszTörlés
  5. NAGYON tetszik! Bárcsak lenne türelmem ilyesmihez :-D

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok!
    @djkaty: egyébként komolyan 2 perc alatt kész volt. Tovább tartott megvárni amíg a nude lakk megszáradt mint a mintát elkészíteni. :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem szuper lett! Nekem nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szupi lett! :) ELőször én is leopárdmintában gondolkodtam. :D Annyira jók ezek a színek együtt! És tényleg hosszabb idő megvárni, míg az alap szín megszárad, mint felfesteni a mintát. :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jól sikerült! Tetszik,hogy nude alapon vannak a színes minták!:)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe