piCture pOlish: altered state

14:00

Már nagyon régen ki akartam próbálni a piCture pOlish körömlakkokat, de valahogy a rendelésig soha nem jutottam el. Termesztésen amikor megtudtam, hogy a Naillandben is kaphatóak lesznek ezek a különleges ausztrál körömlakkokat egyből tudtam, hogy ott a helyem...

Mivel ezek a darabok elég magas árfekvésűek (3690 Ft-ba kerülnek), így mindenképpen csak egyet akartam megvásárolni és ehhez az elhatározásomhoz még a nagy színválaszték ellenére is képes voltam tartani magam :) Hatalmas vívódás eredményeképpen a kék duokróm Altered State árnyalat mellett döntöttem, amit hazaérve rögtön ki kellett próbálnom annyira magával ragadott a színe.

Mivel tényleg egy igen drága darabról van szó, így elhatároztam, hogy kicsit szőrösszívű leszek és próbálok tényleg objektíven nyilatkozni erről a körömlakkról. Ami először feltűnt, hogy borzasztóan gyenge a fedése. Az első réteggel gyakorlatilag még színe sem lett a körmömnek. Még a harmadik réteg után is átsejlett a körmöm fehérje, így összességében négy réteggel kellett kifestenem a körmeimet! Persze csak ezek után láttam meg a Nailland honlapján, hogy ez alá érdemes fekete alapszínt alkalmazni és arra használni ezt a körömlakkot... Ezt mondjuk mondhatták volna lányok is a boltban, de végül magamtól is rájöttem, úgyhogy legközelebb mindenképpen felviszek egy sötétlila vagy sötétkék alapot.

A másik negatívuma, hogy elég nehezen szárad. Igazából nem tudom, hogy csak a sok réteg miatt, vagy egyébként is, de nekem még órák múlva is meglátszott a takaró lenyomata a körmeimen. (Ez egy gyorsan szárító fedőlakkal orvosoltató.) Valamint picit zavaró, hogy a duokrómitás elég visszafogott. Ezalatt az értem, hogy az üveg alapján sokkal intenzívebb színváltósságot várnék el, a körmökön gyakorlatilag állandóan lila, csak árnyékban, egy bizonyos szögből nézve tűnik fel a barnás szín benne.


Ennyi negatívumot tudok felhozni, de ezek sem tragikus katasztrófák. Igazából elégedett vagyok vele, mert csodálatos színe van, a benne lévő pici hologramos pöttyöcskék csodálatosan szikráznak a napfényben és tényleg olyan az egész, mintha az egész univerzumot zárták volna egy üvegbe. Ennél különlegesebb és gyönyörűbb körömlakkot még keresve is nehezen találna az ember lánya, úgyhogy aki rajong az egyedi darabokért azoknak mindenképpen ajánlom a piCture pOlish lakkokat. A tartóssága is rendkívül jó, engem a néhány pici hiba ellenére is meggyőzött.

Összességében elégedett vagyok vele, szerintem még az ára ellenére is be fogok szerezni néhány újabb darabot a jövőben, bár mindenképpen alaposan át fogom gondolni melyek leszek ezek. Ha adhatok egy tippet: én különösen ajánlom azokat a darabokat amelyek kis fehér pöttyöket tartalmaznak mert ezek fényben csodálatos hologramos csillogásúak. Mindent figyelembe jó, de nem kiváló minősítést érdemel. A véreredmény magáért beszél, csak kicsit melós az odáig vezető út... :)

Nektek mi a véleményetek a piCture pOlish - Altered State körömlakkról?

Értékelés: 4/5

Yndre
xxx

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a lakk, én is szeretnék majd beszerezni ebből a márkából 2 darabot :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, nekem is a galaxis jutott eszembe róla :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg magával ragadó a színe , nagyon szép :)
    Amúgy nekem is a galaxis jutott eszembe :D

    VálaszTörlés
  4. Ebből a kollekcióból a Gravity-t meg az Aurorat vettem meg, sajnos csak fekete lakkon mutatnak jól.
    Viszont, így is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Aurora nekem is nagyon nagyon tetszik. Nekem az lett volna a favoritom, de sajnos pont elfogyott... :)

      Törlés
  5. Ez gyönyörű, mint egy galaxis! *.* :)

    VálaszTörlés
  6. Én az Illusionistet és a Gravityt vettem meg, mert a Dance Legend Pulsar nagyon jó dupeja az Altered State-nek. Bevallom, hogy meglep, hogy a fedésre és a fekete alappal kapcsolatos kommunikáció hiányára panaszkodtál, már az első, a LE kollekcióról szóló híreknél hangsúlyozva volt,hogy csak fekete alapon mutat jól ez a lakk, ezért azt hittem, hogy a külföldi blogokat olvasó gyűjtők ezzel mind tisztában lesznek. Kár,hogy ilyen sokat el kellett pazarolnod ebből a szép lakkból egy manikűrre. Na de majd legközelebb ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom ebből az egész PP lázból kimaradtam, nem igazán foglalkoztam ezekkel a lakkokkal korábban, ugyanis a nem beszerezhető kategóriába tartoztak. Úgyhogy teljes amatőrként csattogtam el az üzletbe és ennek meg is lett az eredménye. Innen is üzenem a Nailland-es lányoknak, hogy a fekete alapra nem árt felhívni a vásárolók figyelmét mert szerintem van még néhány ilyen bamba leányzó mint én... :)

      Törlés
    2. Engem egészen eddig nem mozgattak meg a PP lakkok, még mondtam is a Nailland lányoknak, hogy olyan "meh" az egész kollekció. Most van 4 lakk a kívánságlistámon (hosszas, listarövidítési küzdelmek után), és 3 PP lakkom :)

      Törlés
    3. Attól tartok én is így fogok járni, van már egy pár kívánságlistás darabom... :)

      Törlés
  7. Nagyon tetszik ez a lakk, mondjuk a négy réteg az tényleg sok. Én kettőt vettem meg, de biztosan lesz még társuk :)

    VálaszTörlés
  8. Remélem, fekete alapon már jobban fogod szeretni. :) Sokkal szebb lesz a színe úgy. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legközelebb már így fogom csinálni, hátha a a duokróm jelleg is intenzívebb lesz :)

      Törlés
  9. Egyszemélyes galaxis. Imádom. *.*

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe