piCture pOlish: jade

16:22

Néhány napja újdonságok érkeztek a Nailland üzletébe, többek között a piCture pOlish: jade árnyalat is amit már régen kinéztem magamnak. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ezt nem tőlük vettem, hanem itt Angliában szereztem be, mert nem tudtam várni nyárig, hogy végre otthon lehessek és szemezgessek a Nailland választékából...

Őszinte leszek, valahogy nem értem ezt az egész PP hype-ot, mert többnyire valóban gyönyörűek ezek a körömlakkok, de azért szerintem annyira nem különlegesek, hogy tonnaszámra vásároljam fel őket potom 3690 forintért... Ilyenkor eszembe jut, hogy mennyi minden vehetnék én ebből a pénzből, nem "csak" egy körömlakkot. Úgyhogy a magam részéről megfogadtam, hogy a PP lakkjaim száma soha (soha ne mondd, hogy soha) nem fogja meghaladni az 5-öt. (Most tartok 3-nál...) Illetve van még egy kívánságlistás darabom, de azt majd egy bizonyos szituációra szánom, úgyhogy annak a megvételével még kivárok... Nos, ennyit a személyes PP sztrájkomról és lássuk a mai kiszemeltemet...


Amint megláttam az első swatch-okat a piCture pOlish: jade körömlakkról rögtön beleszerettem, mert kivétel nélkül minden pasztell zöld lakkot imádok, ráadásul ebben még elképesztően finom csillámló szemcsék is vannak amelyektől még gyönyörűbb az összhatás.


A fedése átlagos, két réteg kell az egyenletes színért. Viszont féltem, hogy a fehér körömvégek átsejlenek majd, de szerencsére azokat is szépen lefedi már két réteben. A csillámok már a körmökön kevésbé érvényesülnek mint az üvegben, de azért napfényben látszanak. A finishe nagyon szép csillogó, fedőlakk nem szükséges rá. Nekem külön tetszik, hogy van egy majdnem pont ugyanilyen színű órám, úgyhogy nagyon jó kombinációt alkotnak együtt. :)

Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a körömlakkal, pont ugyanolyan szép mint amire a képek alapján számítottam. Bár más kérdés, hogy megérte-e a közel 4000 forintot?! Reméljük, hogy igen... (erről a férjem más véleményen van :D)

Nektek mi a véleményetek a piCture pOlish - jade árnyalatról?

Yndre
xxx

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. ez volt az első lakk amit kinéztem magamnak annó.
    kell és kész :) csodálatos!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ezen akadt meg legelőször a szemem... ebben biztos voltam, hogy megveszem :)

      Törlés
  2. nekem is ez volt az első PP lakk, ami mellett letettem letettem a voksom. szerintem aránytalanul kevés figyelmet kap a többiekhez képest, pedig megérdemelné. Nekem még nincsen PP-m, mert szerintem iszonyatosan drága, és még nem volt olyan hatalmas alkalom, hogy meglepjem magam eggyel. Egyébként a képzeletbeli listámon a Jade, Tiffany és Illusionist szerepelnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon drágák, ezért írtam én is, hogy 5-nél többet nem szeretnék venni. Pedig ilyesmire nem szoktam sajnálni a pénzt, de ez már nekem is túl sok... Viszont egy-egy alkalomra tényleg megéri meglepni magunkat vele. :)

      Törlés
  3. éppen ma vettem meg! egyetértek veled, gyönyörű ez a lakk, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni. de egyébként abban is igazad van, hogy borzasztó drágák és én sem szeretném minden pénzem ezekre a lakkokra költeni. igyekszem olyan árnyalatokat megvenni, amik vagy a legnagyobb kedvenceim vagy valami másért különlegesek... vagy blogsale-en olcsóbban jutok hozzá :D
    mindenesetre nagyon jól választottál, fantasztikus a szín és remélem, hogy nem találok hasonlót a fiókban, amikor elkezdem átnézni, hogy milyen zöldjeim/mentáim vannak... :)

    VálaszTörlés
  4. láttam eddig is ezt a színt, de nem igazán keltette fel a figyelmem, arra gondoltam ez is egy "átlagos mentaszín".....most viszont, a körmeiden nagyon tetszik a szín! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Én egyből megláttam ebben a szépséget és nem is kellett csalódom, ajánlom... :)

      Törlés
  5. Nagyon szép színe van, legalábbis a körmödön nagyon jól mutat, bár meg nem venném, az biztos, inkább próbálnék keresni valami olcsóbb alternatívát :)
    (Egy kéréssel fordultam hozzád a blogod facebook oldalán üzenetben, ha nem gond :))

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe