Tengeri manikűr - Mundo De Unas Körömnyomdalakkok Teszt

15:19

Amikor megjelentek a Naillandnél a Mundo De Unas kifejezetten körömnyomdázáshoz kifejlesztett körömlakkok rögtön tudtam, hogy egy-két színre biztosan be fogok ruházni, hiszen már milliószor meggyűlt a bajom a nyomdázással a pocsék lakkok miatt. Először nem mertem túl sokféle árnyalatot megvenni, úgyhogy inkább két alapvető színre esett a választásom, így landolt a kosaramban a kisméretű fekete, illetve bronz körömlakk.



Kifejezetten tetszik, hogy a színek többsége picike 5 ml-es üvegcsében kapható amely mindösszesen 690 Ft. Ilyen áron tényleg megéri akár az összes változatot beszerezni, de a klasszikus nyomdaszínekből (fehér, fekete, ezüst, arany, bronz) nagyméretű 14 ml-es üveget is választhatunk 1490 Ft-ért.

A körömlakkok állaga rendkívül sűrű, normál lakkozásra nem válnának be viszont a nyomdalemezen csodaszépen működnek és segítségükkel hibátlanul lehet felvenni bármilyen mintát. Próbáltam már nagyon aprólékos és nagy felületű mintákkal is és mindkettővel remekül működik. Mióta megvannak a Mundo De Unas nyomdalakkjaim teljesen más értelmet nyert számomra a nyomdázás, már nem csak egy órákig tartó kínlódás hanem egy élmény. Tényleg pikk-pakk fél óra alatt kész vagyok vele és további pozitívum, hogy nagyon gyorsan száradnak ezek a lakkok. Egyetlen számomra kicsi negatívum, hogy elég erős a szaguk, magyarul büdösek... de nagyon. Valamilyen intenzív zománcfesték bukéját képzeljétek el, de ettől eltekintetek mert a végeredmény magáért beszél. :)


Már bánom, hogy első körben csak kétféle színt szereztem be, ezt a hiányosságot mindenképpen pótolnom kell és még legalább 4-5 árnyalatot tutira rendelni fogok. Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a lakkokkal, már csak többféle nyomdalemezre kellene szert tennem, de ez már egy másik történet..

Nektek mi a véleményetek a Mundo De Unas körömnyomdalakkokról?

Yndre
xxx

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki a manid, azt se tudom, hogy a koncepciót, a lemezt vagy a lakkokat dícsérjem? Minden tökéletes!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg jó kis mani! :) Nekem ugyanez a lemez van meg, pár hete nyertem... :D Most nyomáltam vele én is a halakat. Hát közben jöttem rá, hogy van itthon vagy három zöldeskék lakkom amikkel igen jól lehet nyomdázni. Egy halvány s-he, egy közepesen erős Maybelline lakk - azokkal is párral nagyon jól lehet nyomdázni, és egy Golden Rose. Már majdnem megváltam tőlük, de így megtartva... :)) llyen színeket már nem kell vennem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem alig van olyan lakkom ami megfelelő lenne nyomdázni. Főként China Glaze és Zoya lakkjaim vannak, egyikkel sem az igazi, talán még az OPI tűrhető ezen a téren...
      Zölddel és kékkel biztosan szép mani lesz, igazi tengeri hangulat. :D

      Törlés
  3. manikűr tényleg szuper. :-)
    Én viszont csalódott vagyok MdU lakkokkal kapcsolatban. Vettem fehéret, pinket és türkizt. A fehérrel nekem folyton elcsúszik a minta - pedig azért ennyire már nem voltam béna. A rózsaszín meg rondán besárgul általában, de nem mindig. Nem tudok rájönni, mi okozza a változást. Nem a fény, nem a Seche Vite... Vagy legalábbis nem egyértelműen. Már Madlennel is értekeztünk ezügyben, de nem jutottunk előrébb. Ja és jártam így a türkizzel is, csak azt még csak 1x próbáltam, így hát nem végleges a csalódás... Szóval nem tudom mi a baj velük. :-(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg???
      Nekem annyira szuperül nyomdázható ez a két szín. Olvastam Edinánál, hogy nem mindegyik szín egyformán működik a körmökön, de nagy negatívumokról ő sem írt... :/

      Törlés
  4. Igen, most én is megnéztem újra Edinánál. Nála is ott a Pink, de tényleg gyönyörű halványrózsaszín, mint Ritánál is. Szerintem az enyém selejtes amúgy, azért sárgás. De undi színe van. (A múltkor egy amúgy tökjó türkiz-rózsaszín manikűr lett rémes, mert a nyomda sárga lett, de a Rita-féle hercegnős sem lett szép, ami a színét illeti). Csak pl. volt, hogy papírra nyomdáztam, és később az szép színűvé alakult. Lehet, az oldószerrel van valami és elpárolgás után elmúlik?!
    Na jó, befejezem, aztán hátha a másik kettővel majd legközelebb több sikerem lesz. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd én is szeretnék még élénkebb színűeket is beszerezni, majd akkor nyilatkozok, hogy nálam hogy működnek... Amúgy én is Seche Vite fedőlakkot tettem rá.

      Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe