Manikűrvadász 24.

18:00

Bella a Manikűrvadász 24-ik fordulójában Nora blogját sorsolta számomra ahol rengeteg gyönyörű lakkozásra bukkantam. Nagyon nehéz volt választani a sok szépség közül, végül mindenképpen egy watercolor technikával készített manikűrt szerettem volna újraalkotni. Többféle színkombinációban találtam ilyet Noránál, de nekem leginkább az "aubergine" padlizsánlila árnyalatú tetszett meg. Ehhez készítettem el a saját verziómat. :) 

Az eredeti manikűr
Még soha nem alkalmaztam a watercolor körömfestést, de egy -szintén Nora blogján található- videó után rájöttem, hogy egy valóban pofonegyszerű, de annál mutatósabb technikáról van szó, úgyhogy magabiztosan kezdetem bele a manikűr elkészítésbe.


Remélem tetszik nektek az én manikűröm is, szerencsére egészen jól sikerült lemásolni az eredetit. Nekem nagyon bejön ez a típusú technika, biztosan fogom még alkalmazni a továbbiakban is. :) 

Nézzétek meg a többiek munkáit is...
Szép napot!

Yndre
xxx

You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik, és kifejezetten illik is Hozzád a színvilága :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen. Nekem is nagyon tetszik ez a padlizsán-burgundy kombináció. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép! Imádom a színeit! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper vampy manikűr lett :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! Gyönyörű ez az Zoya lakk! :))

    VálaszTörlés
  5. Szia! Sajnos a képek már nem aktívak, így nem tudom beilleszteni az összefoglalóba. Megkérlek, ha sikerült visszaállítani a képeket, küld el a linket e-mailben/vagy megjegyzésként a blogomon, hogy téged is beillesszelek az összefoglalóba.

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe